Starte en blogg

Hei!

Jeg har lenge lekt med tanken på å starte en blogg, og endelig har dagen kommet! Jeg har fortalt det til noen av mine nærmeste, men prosessen fra tanke til ferdig produkt har vært lengre enn jeg kunne forestille meg! Ting tar lenger tid enn man tror! Et av problemene med å bo i Norge er at kveldene er mørke store deler av året, og mat ser best ut i dagslys! Derfor vil de første bildene jeg legger ut, ha litt gulskjær. Jeg har bestilt en led-lampe fra ebay som skal hjelpe meg med dette. Det blir veldig spennende å se om det faktisk blir bedre når jeg får den. I mellomtiden håper jeg dere overlever den litt lave bildekvaliteten!

Planen min og ønsket mitt for denne matbloggen er hovedsakelig å spre matglede. Jeg kommer til å lage mat som inspirerer meg, og som jeg håper inspirerer noen der ute også! Jeg syns mat skal være uhøytidelig, gøy og inspirerende, og håper at de som titter innom bloggen min kan finne inspirasjon til sine egne kjøkkeneventyr!

Jeg elsker å ha venner over på middag og se at alle koser seg med selskapet og maten. Dette er også noe jeg kommer til å prøve å fokusere på, mat som er hyggelig å servere til gjester. Da kommer nok alt fra lasagne til 3-retters menyer og tapas til å dukke opp. Jeg vil også prøve å legge ut en ny type taco en gang i måneden, da jeg elsker taco.

Helt på slutten tenkte jeg å legge ut min absolutte favoritt salat/tilbehør/lunsj/kveldsmat, caprese. Jeg spiser haugevis av dette om sommeren, men også en del om vinteren. Det er den perfekte kveldsmaten hvis man kommer litt sent hjem fra studier eller jobb. Jeg prøver å alltid ha mozarella tilgjengelig i kjøleskapet, sånn at jeg vet at jeg alltid har noe godt på lur når jeg kommer sent hjem. Ellers er jo dette et supert tilbehør til masse forskjellig kjøtt. De fleste liker det, og det friskt og delikat.

IMG_4478-2

Caprese

Ingredienser:
1 stor tomat
1 mozarella
basilikum
olje og balsamico
salt og pepper

Du skjærer opp mozarella og tomater i skiver og legger det på et fat, gjerne annenhver tomat- og mozarellaskive. Pynt med basilikum. Hell over olje og balsamico. Krydre med salt og pepper. Og voilá, så er du ferdig. Enkelt, raskt og godt!

IMG_4486-2

Håper dere liker det dere ser, og at jeg kan inspirere til enda mer matglede for noen der ute!

Ha en fin helg!

Ingerid

Advertisements

Published by

Ingerid Monsen

23 year old girl from Oslo. Studying and working. I have a big passion for cooking and decided to share my cooking-adventures in this blog.

12 thoughts on “Starte en blogg”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s