Kyllingsalat med granateple og avokado

IMG_4296-2

Det å kunne ta seg tid til å spise lunsj med venninner i hverdagen er noe av det beste jeg vet, og som student har jeg heldigvis en del tid til det. Denne salaten laget jeg og venninne mellom slagene i lesingen. Dette er nok min absolutte yndlingssalat for tiden!

Etter at jeg ble introdusert for granateple i salat, klarer jeg ikke å leve uten. Det er så utrolig friskt og godt, og gir salaten akkurat den nødvendige syrligheten for å virkelig tilføre måltidet noe ekstra!

Du trenger:
Salat etter eget ønske (vi brukte rucculamix i pose)
1/2 grillet kylling
1 granateple
2 avokado
100 g bulgur
Olje
Salt og pepper

Kok bulguren etter anvisning på pakken. Skjær avokadoen i biter og plukk ut frøene fra granateplet. Bland sammen salat, granateple og avokado. La bulguren avkjøle seg litt før du putter den i salaten. “Riv” kyllingen fra hverandre med gafler så det blir mindre biter, og putt den i salaten. Når bulguren har avkjølt seg litt putter du også den i salaten. Bland alt sammen og hell over litt olje, og litt salt og pepper hvis du liker det! Bland så sammen nok en gang.

IMG_4293-2
(Beklager kvaliteten på bildene, vi var bare så utrolig sultne, og som matblogger er det ikke alltid like lett å møte forståelse for at man “bare må ta et par bilder av maten” før man kan spise den!)

Så er det bare å nyte.

Ha en fin dag videre!

Ingerid

Advertisements

Published by

Ingerid Monsen

23 year old girl from Oslo. Studying and working. I have a big passion for cooking and decided to share my cooking-adventures in this blog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s