Grønne bønner

IMG_4992-2

Igår ble jeg endelig ferdig med eksamer og jeg er nå superklar for juleferie. Juleferie for studenter er å kun jobbe uten å måtte tenke på studier. Så snart er jeg på vei til jobb. Kom gjerne innom fornebu senteret om du skal ha julegaver, masse fine butikker og utrolig behagelig senter å handle på.

Oppskriften jeg legger ut i dag, hvis jeg kan kalle det en oppskrift, er helt supert som tilbehør. Jeg oppdaget denne lille retten noen uker før thanksgiving og hadde tenkt å lage den til dette. Men jeg har en venninne som ikke tåler løk, så det ble ikke noe av. Dermed ble den liggende å vente i min lille idèbank til den rette dagen. Disse bønnene piffer opp et hvilket som helst måltid. De er både spicy og sprø, en veldig god kombinasjon spør du meg.

Ingredienser:
1 pakke grønne bønner
1 fedd hvitløk
1/2 ts chiliflak

  1. Stek hvitløk og bønner i et par minutter.
  2. Ha over chiliflakene og stek i et par minutter til.

IMG_5001-2

Advertisements

Published by

Ingerid Monsen

23 year old girl from Oslo. Studying and working. I have a big passion for cooking and decided to share my cooking-adventures in this blog.

One thought on “Grønne bønner”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s