Minipizza

IMG_5240-2

Dagene flyr forbi og oppskriftene kommer ikke like ofte som jeg kanskje hadde planlagt når jeg startet denne bloggen. Det blir mye kveldsjobbing på meg i februar og det betyr da også at det ikke blir like mye tid til å lage mat, men noen innlegg skal jeg nok få til hver uke uansett. Etterpå skal jeg på IKEA med pappa for å kjøpe inn møbler slik at jeg kan lage meg et lite hjemmekontor. Vi har et ekstra rom i leiligheten som per dags dato ikke brukes til noe annet enn rot, noe som er veldig unødvendig. Så nå gleder jeg meg til å få et sted hvor jeg kan studere og lese. Det begynner å bli ganske slitsomt å sitte ved kjøkkenbordet, det skal liksom brukes til andre ting! Problemet mitt når jeg sitter på kjøkkenet er også at jeg får lyst på noe å spise hele tiden, og det resulterer i lite effektiv studietid.

I kveld får vi noen venner over på middag og planen er å lage asiatisk. Jeg elsker asiatisk! Hyggelig med noen vennekvelder midt i uken, selv om det ikke alltid er like lett å få tid til. Kjenner jeg oss rett blir det nok noen runder med “ryktet går” også.

Dagens oppskrift, blir nok mer en “dagens inspirasjon”. Vi lagde nemlig disse minipizzaene for noen uker siden når vi hadde masse rester etter diverse måltider og ikke helt visste hva vi skulle gjøre med det. Det ble kjempegodt og det er en utrolig fin måte å kvitte seg med rester som man ikke helt hva man skal gjøre med, eller som egentlig ikke holder til et fullverdig måltid.

Pizzaene
Kjøttboller (skulle egentlig kjøpe inn litt paprika, men det glemte jeg)
Pepperoni
Tomat og mozarella
Spekeskinke, soltørket tomat og feta

Til tross for at dette var et restemat-måltid, ble det for oss en veldig koselig fredagskveld. Vi slang sammen en liten salat ved siden av også for å tilføre måltidet noe grønt.

Jeg brukte Grete Roede sin oppskrift på fullkornspizzabunn her. Jeg syns den ble litt for bløt, så jeg måtte legge til litt mel når jeg skulle rulle den ut.

IMG_5241-2

Håper dere liker denne typen innlegg, selvom det ikke direkte var et oppskrift-innlegg.

Advertisements

Published by

Ingerid Monsen

23 year old girl from Oslo. Studying and working. I have a big passion for cooking and decided to share my cooking-adventures in this blog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s